هزینه ارتودنسی کودکان کاشان

زمانی که فرزند شما به درمان ارتودنسی نیاز دارد، می‌تواند سرمایه‌گذاری بزرگی باشد. و در حالی که اغلب یک هزینه‌ی ضروری است، درک این که ارتودنسی چقدر هزینه دارد و انواع مختلف درمان چیست، می‌تواند مفید باشد. در اینجا راهنمایی‌هایی برای تمام مواردی که باید در مورد هزینه‌ی ارتودنسی کودکان بدانید، آمده است: آیا ارتودنسی …

دکتر مهتاب ابراهیمی‌نژاد
دکتر مهتاب ابراهیمی‌نژاد

ما می دانیم که سلامت دهان چقدر با سلامت کلی شما ارتباط نزدیکی دارد.

اشتراک :

زمانی که فرزند شما به درمان ارتودنسی نیاز دارد، می‌تواند سرمایه‌گذاری بزرگی باشد. و در حالی که اغلب یک هزینه‌ی ضروری است، درک این که ارتودنسی چقدر هزینه دارد و انواع مختلف درمان چیست، می‌تواند مفید باشد.

در اینجا راهنمایی‌هایی برای تمام مواردی که باید در مورد هزینه‌ی ارتودنسی کودکان بدانید، آمده است:

آیا ارتودنسی کودکان گران است؟

همه می‌دانند که ارتودنسی می‌تواند گران باشد، اما نمی‌توان توانایی آن را در فراهم کردن لبخندی زیبا و سالم برای فرزندتان دست‌کم گرفت. هزینه‌ی ارتودنسی کودکان متفاوت است، و قیمت دقیق توسط متخصص ارتودنسی شما تعیین می‌شود، که نیازهای درمانی خاص فرزندتان را در نظر می‌گیرد. این نیازها شامل سطح درمان مورد نیاز فرزندتان، مدت زمانی که آن‌ها به ارتودنسی نیاز دارند و نوع درمانی است که شما (یا آن‌ها) انتخاب می‌کنید.

ارتودنسی چقدر هزینه دارد؟

همان‌طور که در بالا ذکر شد، هزینه‌ی ارتودنسی یکسان نیست؛ و بدون مشورت با متخصص ارتودنسی، برنامه‌ریزی برای هزینه‌های احتمالی دشوار است. اما به عنوان یک راهنما برای سال ۱۴۰۳:

  • ارتودنسی ثابت (با سیم و براکت) چیزی بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان هزینه دارند؛
  • ارتودنسی سرامیکی حدوداً بین ۶۰ تا ۸۰ تومان هزینه دارد؛
  • ارتودنسی لینگوال نیز بین ۶۰ تا ۸۰ تومان ممکن است هزینه داشته باشد؛
  • هزینه‌ی الاینرهای شفاف بین ۷۰ تا ۹۰ تومان خواهد بود؛
  • ارتودنسی پیشگیرانه و اصلاح رشدی برای کودکان نیز حدود ۱۵ تا ۲۵ میلیون تومان هزینه خواهد داشت.

در چه سنی کودکان به ارتودنسی نیاز دارند؟

بحث زیادی در مورد بهترین زمان برای ارتودنسی کودکان وجود دارد. توصیه می‌شود که کودکان بین سنین ۸ تا ۱۰ سال توسط یک متخصص ارتودنتیست دارای شماره‌ی نظام پزشکی ویزیت شوند. این به این دلیل است که آن‌ها می‌توانند دندان‌های فرزند شما را بررسی و ارزیابی کنند و در صورت نیاز هر نوع دوره‌ی درمانی مانند ارتودنسی را توصیه کنند.

برای اکثر کودکان، درمان ارتودنسی زودهنگام (برای کودکان کوچک‌تر با دندان‌های شیری و دائمی) ضروری نیست. بسیاری از تحقیقات معتبر ارتودنسی امروزه نشان می‌دهد که درمان در نوجوانی، زمانی که دندان‌های دائمی درآمده‌اند، معمولاً مؤثرتر است. با این حال، مواردی وجود دارد که ممکن است درمان رهگیری یا ارتودنسی برای کودکان کوچک‌تر برای رفع مشکلات در حال توسعه، مانند دندان‌های جلوی بیرون‌زده یا دندان‌های نهفته، مورد نیاز باشد. متخصص ارتودنسی شما در اولین قرار ملاقات مشاوره [لینک به پیج مشاوره و نوبت‌گیری] می‌دهد که آیا این کار برای فرزند شما ضروری است یا خیر.

اگر فکر می‌کنید فرزندتان به ارتودنسی نیاز دارد یا فقط می‌خواهید در مورد گزینه‌های آنها بیش‌تر بدانید، یک متخصص ارتودنسی می‌تواند به شما کمک کند. متخصصان ارتودنسی دارای آموزش، تجربه و دانش لازم برای تعیین نیازهای فرزند شما و دندان‌های آن‌ها هستند.

کدام ارزان‌تر است: ارتودنسی کودکان یا بزرگسالان؟

هزینه‌ی ارتودنسی بر اساس سن نیست، بلکه بر اساس نوع و مدت درمان مورد نیاز است. وقتی صحبت از ارتودنسی می‌شود، یک قیمت برای همه مناسب نیست. این بدان معنی است که چه کودک باشید یا بزرگسال، هزینه ارتودنسی می‌تواند متفاوت باشد.

و وقتی صحبت از دندان‌های فرزندتان (یا دندان‌های خودتان!) می‌شود، تصمیم شما نباید صرفاً بر اساس هزینه یا مقرون‌به‌صرفه‌تر بودن باشد، بلکه بر اساس نوع درمانی است که بهترین کار را برای نیازهای فردی آن‌ها (یا شما) انجام می‌دهد. اگر به کمک با هزینه ارتودنسی نیاز دارید، گاهی گزینه‌هایی نیز برای آن وجود دارد.

آیا برنامه‌های پرداختی وجود دارد؟

خبر خوب این است که بله، اکثر متخصصان ارتودنسی (از جمله مرکز تخصصی ارتودنسی کاشان) برای درمان ارتودنسی برنامه‌های پرداختی ارائه می‌دهند – به این معنی که شما مجبور نیستید برای پرداخت هزینه‌ی لبخند کامل در یک مرحله، مبلغ زیادی هزینه کنید. نوع طرح، میزان انعطاف‌پذیری آن و شرایط پرداخت فردی شما، به احتمال زیاد به متخصص ارتودنسی و موقعیت شخصی شما بستگی دارد. خوش‌بختانه، در بسیاری از موارد، چنین جزئیاتی را می‌توان بر اساس شرایط شما مذاکره کرد.

اگر بیمه‌ی درمانی خصوصی دارید، مهم است که با ارائه‌دهنده‌ی خود بررسی کنید و ببینید آن‌ها هزینه‌ای بابت ارتودنسی پرداخت می‌کنند یا نه، و اگر امکان پوشش بیمه وجود دارد، این میزان چه‌قدر است.

جایگزین‌های درمان برای ارتودنسی سنتی

در حالی که ارتودنسی فلزی سنتی رایج‌ترین نوع درمان است، اما جایگزین‌هایی برای ارتودنسی سنتی وجود دارد که شما و فرزندتان ممکن است بخواهید در نظر بگیرید. انواع مختلف ارتودنسی عبارتند از:

  • ارتودنسی فلزی:

این رایج‌ترین نوع ارتودنسی است که از براکت‌های فلزی متصل به دندان‌ها و متصل‌شده از طریق یک سیم نازک تشکیل شده است. ارتودنسی فلزی، که به ارتودنسی سنتی نیز معروف است، به طور معمول مقرون‌به‌صرفه‌تر از سایر انواع ارتودنسی است.

  • ارتودنسی سرامیکی:

این ارتودنسی شبیه به ارتودنسی سنتی است، اما از براکت‌های شفاف تشکیل شده است، به این معنی که کمتر قابل دید است. اگر فرزندتان در مورد ارتودنسی فلزی خجالتی است، ارتودنسی سرامیکی ممکن است گزینه‌ی خوبی باشد.

  • ارتودنسی لینگوال:

این ارتودنسی همچنان از براکت‌ها و سیم های فلزی استفاده می‌کند، اما در داخل دندان‌ها قرار می‌گیرد و آن‌ها را نامحسوس می‌کند.

  • درمان با الاینر شفاف:

این درمان شامل یک سری سفارشی از الاینرهای پلاستیکی قابل جابه‌جایی است که از فشار ملایم در طول زمان برای حرکت دندان‌ها استفاده می‌کنند. الاینرهای شفاف اغلب توسط نوجوانان بزرگ‌تر یا بزرگسالان ترجیح داده می‌شوند، اما برای اطمینان از پایبندی به برنامه‌ی درمان به سطح بالایی از خودانضباطی نیاز دارند. از آن‌جایی که الاینرهای شفاف به گونه‌ای متفاوت از ارتودنسی کار می‌کنند، متخصص ارتودنسی شما تعیین می‌کند که آیا درمان با الاینر شفاف برای مورد خاص فرزند شما مناسب است یا خیر.

هزینه های قابل پرداخت

هزینه‌های مختلفی در درمان ارتودنسی وجود دارد؛ و زمانی که زمان پرداخت هزینه‌های شما فرا می‌رسد، مهم است که بفهمید شامل چه مواردی می‌شود، و آیا برنامه‌های پرداختی که در بالا ذکر شد در دسترس هستند یا نه. شما باید بررسی کنید که آیا پرداخت نهایی شما شامل موارد زیر باشد:

  • ارزیابی و سوابق پیش از درمان (به عنوان مثال عکس‌ها، رادیوگرافی‌ها، اسکن‌های دیجیتال، قالب‌گیری و غیره)
  • ارتودنسی یا سایر وسایل ارتودنسی (به عنوان مثال گسترش‌دهنده‌ی قوس، اصلاح‌کننده‌ی بایت و غیره)
  • لوازم جانبی و اقلام مراقبتی (به عنوان مثال کش‌های لاستیکی، موم ارتودنسی، نخ دندان)
  • قرار ملاقات‌های مراقبت اضطراری (در صورت نیاز)
  • براکت‌های جایگزین (در صورت جابه‌جایی) و الاینرهای جایگزین (در صورت مفقود شدن)
  • ریتینرهای پس از درمان (ممکن است ریتینرهای ثابت یا متحرک باشند – برای مورد خاص خود با متخصص ارتودنسی خود مشورت کنید)

ارتودنسی یک سرمایه‌گذاری بزرگ است – اما یک سرمایه‌گذاری مثبت که می‌تواند به فرزندتان (یا خود شما) اعتماد به نفس در لبخند بدهد. برای اطلاعات بیش‌تر، می‌توانید با مرکز ارتودنسی کاشان مراجعه کنید یا در این‌جا مشاوره بگیرید [لینک به پیج مشاوره].

رزرو وقت مشاوره

آسان و سریع

نوبت مشاوره

امیر رئیس‌زاده

امیر رئیس‌زاده